Cafe Razz: Vi skal bidrage til Koldings udvikling

Michael Beyer Vigsø er 33 år gammel. Han er partner og daglig leder i Cafe Razz Kolding, der åbner den 18. november. Han glæder sig til at blive en del af Koldings cafemiljø og ikke mindst bidrage til byens fortsatte udvikling og succes.

Af Andreas Dyhrberg Andreassen 

Jeg har mødt Michael Beyer Vigsø ved flere lejligheder. For det meste i foreningsmæssige sammenhænge, hvor vi har dystet i alt fra fodbold, bueskydning og rundbold. Sejrene er blevet nogenlunde ligeligt fordel. Humøret har altid været i top og altid med masser af smil og grin involveret, sidst spillede vi fodbold og det blev til en stor sejr til mit hold, men Michael smilte alligevel.

Michael Beyer Vigsø smiler også denne morgen, hvor vi har sat hinanden stævne over en god kop kaffe. Jeg tager plads ved bordet, sætter mig i stolen og spørger til det spændende eventyr, som han sammen med Rasmus Jørgensen fra Cafe Razz rejser ud på.

”Rasmus og jeg har i flere år talt om at lave noget sammen, og nu bød muligheden sig. Det er en livsdrøm at få lov at prøve kræfter med en cafe, som vi begge har været lune på. Alle i min familie og mine venner, har mange gange hørt mig tale om at åbne en cafe, og nu hvor muligheden bød sig, er jeg taknemmelig og stolt”, fortæller Michael Beyer Vigsø.

Den 18. november går drømmen i opfyldelse, når Cafe Razz slår dørene op i Kolding. Der er sommerfugle i maven, men også en stor portion kærlighed til eventyret og byen hos Michael Beyer Vigsø:

”Jeg glæder mig helt vildt. Jeg er udlært ved Kaufmann i Kolding for godt 12 år siden, og elsker byen. Kolding er stormet fremad de senere år. Jeg synes, at Kolding har så meget at byde på. Jeg tror på, at vi med Cafe Razz-konceptet, kommer med en ekstra ingrediens til den gode ”gåibyen-kultur”, som jeg synes, Kolding har”.

Michael Beyer Vigsø

Hvad drømmer du om? 

”Vi brænder for at komme i gang og blive en fast del af bevidstheden for alle, der gæster os. Jeg kommer med en stor portion energi og lyst til at genskabe det gode gamle cafemiljø krydret med alt fra frokostgæster til større selskaber. Vi ser det som vores største opgave at være med til at løfte byen og bidrage til en by, som blomstrer på alle fronter. Mange mennesker brænder for at gøre byen til et godt sted at være, ” og fortsætter:

”Jeg drømmer om at skabe en cafe, som er på alles læber, et sted, hvor man altid lige skal forbi, for hyggens skyld eller for at møde vennerne, drikke en god kop kaffe, spise noget god mad og eller bare tage et hvil fra hverdagens tempofyldte timer. Nu venter julefrokosterne lige om lidt. Vi ved, at vi går en travl tid i møde. Det bliver fedt!”

Fakta:

Michael Beyer Vigsø

33 år

Daglig leder og partner, Cafe Razz, Kolding

Kæreste med Kathrine, der arbejder ved Dansk Håndbold Forbund

Elsker god mad, bruge tid på venner og familie

Leave a Reply

Your email address will not be published.